2014-06-21 03:14:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jobban oda kellene figyelnie a házasságára

Napi horoszkóp június 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy külföldi vállalkozás, vagy idegenben végzett munka sikerében biztos lehet. Valamilyen jogi probléma ugyan felmerülhet ma ezzel kapcsolatban, de ez ne akadályozza meg önt a távlati terveiben. Minden megoldható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valamilyen tanulmányokra adhatja a fejét, s az ismeretszerzés hamarosan kamatoztatható is lesz. Ha másképp nem, hát az otthonában: a személyes tereit szépítheti például egy lakberendezési tanfolyam tapaszalataival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma semmi kedve a harchoz, az alkudozáshoz: inkább mindent ráhagyna a másikra. Pedig van valami, amiért érdemes lenne küzdenie. A kapcsolata még megérdemelné, hogy megpróbálja megmenteni. Kezdeményezze ön a békülést!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nagyon érzelmes ember, és a mai napon végre nem szégyelli, hogy ki is mutassa azokat. Az ugyanis tévhit, hogy ezzel valamit is veszíthet az ember. A szeretet nem gyengeség, hanem erő. A lehető legnagyobb erő a földön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban oda kellene figyelnie a házasságára. Ön azt hiszi, hogy minden a legnagyobb rendben van, miközben a mélyben már bomlasztó erők működhetnek. Most még megelőzheti a bajt: szervezzen több közös programot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén kemény kritika érheti, de ha jól veszi a lapot, nem neheztel, hanem elfogadja azt, ami igaz, akkor még a javára is fordíthatja a dolgot. Ám, ha valamit sértőnek, igazságtalannak érez, azt is nyilvánítsa ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobb most kerülnie a nyílt konfliktusokat a munkahelyén. Ha támadóként lép fel, könnyen lehet, hogy a végén éppen önről szedik majd le a keresztvizet. Inkább közvetítsen a szembenálló felek között. Ehhez ön ért a legjobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha még erotikával is fűszerezi a humorát, akkor biztos lehet a sikerben. A kisebb zűrök is elkerülik így, mert ellenségei szó szerint is elgyengülnek a nevetéstől. Valaki bánatát is feloldhatja, tegyen róla, hogy így legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha ön szülő, és aggódott valamiért a gyermeke miatt, akkor most végre megnyugodhat. A gondok maguktól, szinte varázsütésre szűnnek meg. Ha a gyermeke viselkedése el is tér az önétől, az még nem jelenti azt, hogy egyértelműen rossz is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha jelenleg nincs munkája, hamarosan olyan lehetősége adódhat, amilyenről talán nem is álmodott. Ha van, akkor viszont lehetősége adódhat arra, hogy az álmai munkahelyére váltson. Mindennek azonban önnek kell utánajárnia.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pénzügyeket illetően nem egészen lát tisztán. Ön hajlamos arra, hogy túl, avagy éppen alulértékelje a helyzetét. Mindez abból adódik, hogy csupán a pillanatnyi helyzet érdekli, nem szeret előre gondolkodni. Hallgasson a társára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, hogy ha egy rosszakaróját valamilyen bántalom éri, akkor ön hajlamos sorsszerű igazságtételt látni e mögött. Holott csak arról van szó, hogy másokat is érhet nehézség. Inkább segítsen neki: ezzel fordít a dolgokon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: